Natasa Höök

EN TIEDÄ MITÄ OLIT ETSIMÄSSÄ, MUTTA JOS HALUAISIT TEHDÄ LUOVASTA BISNEKSESTÄSI JA SAMALLA MYÖS ELÄMÄSTÄSI HAUSKEMPAA JA NAUTITTAVAMPAA, OLET TULLUT OIKEAAN PAIKKAAN.

Lataa maksuton E-kirja

Unelmana oma bisnes tai sivutulot, mutta pohdit, että mitä ihmettä sitä tekisi?

101 luovaa bisnesideaa, jotka voit aloittaa nyt (lähes) nollabudjetilla tarjoaa sinulle ideoita inspiraatioksi.

Päivi Vesala - Vedic Art Taiteilija

“Natasan valmennus on lempeää, mutta jämäkkää, ja hän todellakin tietää mistä puhuu. Ihan parasta kuitenkin on ihana tapa millä Natasa tsemppaa ja kannustaa. Ei voi muuta kuin lämpimästi suositella!”

Sinulla on lahja, jolla muuttaa maailmaa.

 

Muutama vuosi sitten lähdin uteliaana toteuttamaan omaa unelmaani netissä, ja se on mahdollistanut minulle paljon upeita asioita.  Olen luonut useita erilaisia verkkokursseja, tehnyt yhteistyötä upeiden, mielenkiintoisten yritysten kanssa ja perustanut luovien naisten oman jäsenyhteisön – Menestyjänaisten klubin. 

Haluan auttaa sinuakin tekemään unelmistasi totta mahdollisimman pian. Menestys on sinun, jos vaan haluat sen ja uskallat seurata intohimoasi. 

 

-Natasa

 

Agata Makowiecka - Työnohjaaja, Luontaiset taipumukset valmentaja

 

“Minulle merkittävintä on ollut suunnitelmien selkiytyminen – epämääräisestä tulevaisuudesta on tullut konkreettisia ideoita ja suunnitelmia, eikä pelkästään lyhyellä, vaan myös pidemmällä aikavälillä. Nyt on helpompi lähteä ohjaamaan omaa tekemistään, kun on suunnitelma valmiina. Myös usko siihen, että ne kaukaisetkin haaveet ovat ihan toteuttamiskelpoisia minullekin on vahvistunut.

77 + 7 magneettista postausideaa

LUOVAN BISNEKSEN MARKKINOINTIIN

Rakenna syvempää yhteyttä seuraajiesi kanssa ja saa heidät odottamaan postauksiasi, sen sijaan että he scrollaisivat vain ohi.

 

MAGNEETTINEN MYYNTITUNNELI

1:1 vip intensiivivalmennus

Ideoimme  yhdessä bisneksellesi helposti toteutettavan ja simppelin, mutta magneettisen myyntitunnelin, jonka avulla vedät puoleesi unelma-asiakkaita ja voit myydä osaamistasi ilman tyrkyttävää markkinointia. 

menestyjän bisnes kit

LUOVAN BISNEKSEN STARTTIPAKETTI

Näiden inspiroivien työkirjojen avulla alat taas uskoa itseesi, kartoitat oman osaamisesi, selkiytät bisnesideasi ja kohdeyleisösi, sekä otat ensimmäiset askeleet unelmiesi luovan bisneksen aloittamiseksi!

 

Youtube

Äiti-Vlogeja, bisnestä, henkilökohtaista kasvua ja haaveiden tavoittelua. Kanavallani kaikki on takuuvarmasti aitoa ja rehellistä. 

Blogi

Menestytään yhdessä!

How your priorities create your future

How your priorities create your future

Could your priorities be holding you back from Becoming the Best You? Think about this for a minute... What does the best version of you look like? You're reading this right now because you want to grow and improve. Your current reality might be ok, but you know it...

Seuraa sydäntäsi, se tuntee tien.

Natte Kusnezov, malli, tubettaja

 

“Natasan ihmisläheisellä ja lempeällä opastuksella oli helppo käydä läpi mitä todella haluaa, mitkä ovat ensi askeleet ja kuinka keskitytään olennaiseen ja hyväksymään se että hyvä on riittävä ja täydellisyyden tavoitteluun on turha alussa tuhlata likaa resursseja pääasia että tekee.

 

Käytännönläheistä step-by-step- opastusta mikä oli itselle oikein tervetullutta..