ONKO SINULLA SUUNNITELMA HYVINVOINTIASI JA ONNELLISUUTTASI VARTEN?

Ole onnellisempi, energisempi ja tee oman hyvinvointisi ja elinvoimasi kannalta parempia valintoja jo tänään.  Aloita lataamalla maksuton Simple Health Tracker – fyysisen hyvinvoinnin seurantatyökalu.

Moikka!

Olen Natasa Höök!

Holistinen lifestyle- ja hyvinvointivalmentaja ja sertifioitu personal trainer 7 vuoden valmennuskokemuksella. Hyvinvointi- ja bisnesvalmennusteni avulla autan luovia haaveilijoita luomaan tietoisesti itselleen onnellisen elämän josta ei tarvitse pitää lomaa.

Uskon syvästi, että avain onnistuneeseen elämäntapasuunnitteluun on oman voimavarakkuuden ja luovuuden hyödyntäminen.

Vaikka tavoitteet elämässä ovat tärkeitä, on vielä tärkeämpää oppia nauttimaan matkasta.

Valmennus

Ajatusmaailma, tietoiset tavat ja yksinkertainen strategia = sinun oma self care reseptisi.

Selkeyttä polullesi

Ensimmäinen askel kohti onnellisempaa elämää, on kartoittaa mistä on lähdössä liikkeelle ja luoda visio tulevaisuudelle.

Itsevarmuutta ja uskoa itseen

Tiedät jo oikeastaan mitä sinun pitäisi tehdä, mutta miksi et tee niin? Kun tulet esteistä tietoisiksi ja opit ymmärtämään ajatteluasi, aukeaa sinulle kokonaan uusi ja avarampi maailma tukemaan sinua matkallasi.

Self Care voimatunti

Omannäköinen, juuri sinua varten suunniteltu yksinkertainen self care -resepti, jonka avulla kulkea askel askeleelta kohti parempaa elämää.

Höök Podcast

Kuuntele podcastia!

Keskusteluja inspiroivien ihmisten kanssa luovuudesta, menestyksestä ja hyvinvoinnista, jotta sinäkin voisit elää omannäköistä elämää. Paranna elämääsi yksinkertaisin tietoisin askelin, ajatusmaailman muutoksen kautta.

Jo satoja tyytyväisiä asiakkaita

“Natasan valmennus on lempeää mutta jämäkkää, ja hän todellakin tietää mistä puhuu. Ihan parasta kuitenkin on ihana tapa millä Natasa tsemppaa ja kannustaa. Ei voi muuta kuin lämpimästi suositella!”

Päivi Vesala

“Natasa osaa tuoda valmennukseen täysin uusia ideoita ja elementtejä, joiden avulla pääsee eteenpäin omalla polullaan. Löysin Natasan avulla sen, mitä haluan oikeasti tehdä ja yhdessä olemme työstäneet asioita ideoista konkretiaksi. Saan Natasalta aina apua ja tukea, jos usko itseen meinaa hiipua.”

Saija Hakonen

“Minulle merkittävintä on ollut suunnitelmien selkiytyminen – epämääräisestä tulevaisuudesta on tullut konkreettisia ideoita ja suunnitelmia, eikä pelkästään lyhyellä, vaan myös pidemmällä aikavälillä.

Nyt on helpompi lähteä ohjaamaan omaa tekemistään, kun on suunnitelma valmiina.”

Agata Makowiecka

“Natasan ihmisläheisellä ja lempeällä opastuksella oli helppo käydä läpi mitä todella haluaa, mitkä ovat ensi askeleet ja kuinka keskitytään olennaiseen ja hyväksymään se että hyvä on riittävä ja täydellisyyden tavoitteluun on turha alussa tuhlata likaa resursseja pääasia että tekee.

Käytännönläheistä step-by-step- opastusta mikä oli itselle oikein tervetullutta.”

Natte Kusnezov

” -13 kg alotuspainosta ja ennen raskautta olevat vaatteet menee taas mukavasti päälle :)”

-Kaisa

”Pakko kehua sitä sun ohjelmaa, niin selkeesti kaikki esillä ja tuo OSTOSLISTA oli aivan huippu! Aina pitää itellä kirjottaa ja miettiä niin nyt sekin valmiina. Ja treenit tosiaan on ollu nopiasti pois alta eikä mitään tappokamaa heti alkuun. Ihana.”

-Riikka

Blog

Blogi

How your priorities create your future

How your priorities create your future

Could your priorities be holding you back from Becoming the Best You? Think about this for a minute... What does the best version of you look like? You're reading this right now because you want to grow and improve. Your current reality might be ok, but you know it...

Valmentaja Natasa Höök

| Personal Self Care Coach

Sähköposti

Sosiaalinen media

Liity sähköpostilistalleni:

Tarvitsetko apua?

Älä epäroi ottaa yhteyttä! Autan sinua mielelläni tekemään oikeita valintoja.

Copyright © 2024 | Privacy Policy
Natasa Höök