Voisiko mindfulness olla hauskaa, vaivatonta ja värikästä?

No kyllähän se voisi!

Nosta käsi ylös jos olet joskus:

  • Yrittänyt hiljentää mielesi meditoimalla, mutta päätynyt miettimään kauppalistaa.
  • Ladannut mindfulness sovelluksen puhelimeesi, mutta unohtanut käyttää sitä.

Kokoelma voimaannuttavia, tulostettavia affirmaatiovärityskuvia, kiitollisuuspäiväkirja  ja meditaatiot, jotka eivät vaadi paikallaan hiljaa istumista.   Ainutlaatuinen leikin ja vahvistavien ajatusten yhdistelmä tekee ihmeitä väsähtäneelle mielelle, kohottaa itsetuntoa ja saa sinut jälleen uskomaan omiin mahdollisuuksiisi.

Magneettinen, maaginen kolminaisuus

AFFIRMAATIOT

Affirmaatiot ovat positiivisia, vahvistavia lauseita, jotka keskittyvät siihen mitä haluat lisää elämääsi.

Itsetunto on sitä, että tunnet itsesi hyväksi. Olomme on parhain, kun olemme vähemmän stressaantuneita, itsevarmoja, positiivisia ja hyväntuulisia. Affirmaatioiden käyttäminen päivittäisessä rutiinissa auttaa parantamaan itsetuntoasi.

 

KIITOLLISUUS

Kiitollisuus lisää tutkitusti onnellisuutta. Se auttaa tuntemaan enemmän positiivisia tunteita, voimaan paremmin ja keskittymään siihen mikä on tärkeää. Pitämällä kirjaa kiitollisuuden aiheista tulet tietoisemmaksi ja opit itsestäsi uutta. Synkempinä päivinä kiitollisuuspäiväkirjasivujen selailu auttaa parantamaan mielialaa.

LEIKKI

Värittäminen on kuin leikkiä. Leikki on hauskaa ja se vapauttaa hyvän mielen hormoneja kehossasi, joka auttaa lievittämään stressiä.  Leikkisyys on myös tarttuvaa ja sen avulla voi saada muutkin pitämään sinusta enemmän. Yhdessä värittäminen auttaa kehittämään ihmissuhteita.

.

“Tutkijat ovat havainneet, että uuden synapsin luomiseen aivoihin tarvitaan noin 400 toistoa, ellei sitä tehdä leikissä, jolloin se vaatii vain 10-20 toistoa.” -Karyn Purvis

Tarvitset lisäksi ainoastaan tulostimen ja värikynät + kuulokkeet meditaatioita varten.

Värityskuvat (12kpl) ja kiitollisuuspäiväkirjasivu toimitetaan pdf muodossa (mahdollisuus ladata koko paketti kerralla tai yksittäinen kuva) ja voit tulostaa kuvia niin paljon kuin haluat.

Yhteen värityskuvista voit itse täydentää haluamasi mantran, joten kuva on aina personoitu.

Sisäinen voima-affirmaatiomeditaation voit ladata myös omalle laitteellesi.

Ohjattu värityskuvameditaatio toimitetaan videomuodossa..

 

TÄMÄ KAIKKI VAIN 33€ (sis.Alv)

Mitä on affirmaatiopaketin takana?

Ei ainakaan metsää.

Siellä on Natasa ja Päivi!

Mielelläni Voimaannun affirmaatiopaketti syntyi, kun kaksi intuition, ilon ja universumin voimaan uskovaa luovaa sielua löysi toisensa: Natasa Höök on intuitiivinen valmentaja, artesaani ja manifestointimentori. Päivi Vesala on intuitiivinen Vedic Art- taiteilija ja opettaja, kuvittaja ja värityskuvataiteilija.  

Tule kanssamme leikkimään väreillä ja sanoilla ja muuta elämäsi siinä samalla!  

 

 natasahook.com 

paivivesala.com