Entäpä jos meditointi ei olisikaan vain paikallaan hiljaa istumista?

VAAN LUOVAA, INSPIROIVAA JA ARKEEN SOPIVAA? 

 

Kiireisessä hektisessä maailmassa me kaikki hyödymme työkaluista joiden avulla pysähtyä, rauhoittaa mieli huolista ja murheista ja hallita stressiä.

Mielelläni-affirmaatiopaketti on kokoelma voimaannuttavia, tulostettavia affirmaatiovärityskuvia, kiitollisuuspäiväkirja  ja meditaatioita, jotka eivät vaadi paikallaan hiljaa istumista.

 

💖 Värittäminen todistettavasti rentouttaa, mikä auttaa mm parantamaan unta ja vähentämään ahdistuksen tunnetta.

💖 Yhdistettynä positiivisiin affirmaatioihin, tämä mindfulness-paketti auttaa sinua keskittymään, olemaan enemmän läsnä ja pysymään positiivisena.

💖 Löydä yhteys sisäiseen lapseesi ja sytytä luovuuden kipinä.

💖 Ainutlaatuinen leikin ja vahvistavien ajatusten yhdistelmä tekee ihmeitä väsähtäneelle mielelle, kohottaa itsetuntoa ja saa sinut jälleen uskomaan omiin mahdollisuuksiisi.

Magneettinen, maaginen kolminaisuus:

 

AFFIRMAATIOT

Affirmaatiot ovat positiivisia, vahvistavia lauseita, jotka keskittyvät siihen mitä haluat lisää elämääsi.

Itsetunto on sitä, että tunnet itsesi hyväksi. Olomme on parhain, kun olemme vähemmän stressaantuneita, itsevarmoja, positiivisia ja hyväntuulisia. Affirmaatioiden käyttäminen päivittäisessä rutiinissa auttaa parantamaan itsetuntoasi.

 

KIITOLLISUUS

Kiitollisuus lisää tutkitusti onnellisuutta. Se auttaa tuntemaan enemmän positiivisia tunteita, voimaan paremmin ja keskittymään siihen mikä on tärkeää. Pitämällä kirjaa kiitollisuuden aiheista tulet tietoisemmaksi ja opit itsestäsi uutta. Synkempinä päivinä kiitollisuuspäiväkirjasivujen selailu auttaa parantamaan mielialaa.

LEIKKI

“Tutkijat ovat havainneet, että uuden synapsin luomiseen aivoihin tarvitaan noin 400 toistoa, ellei sitä tehdä leikissä, jolloin se vaatii vain 10-20 toistoa.” -Karyn Purvis

Värittäminen on kuin leikkiä. Leikki on hauskaa ja se vapauttaa hyvän mielen hormoneja kehossasi, joka auttaa lievittämään stressiä.  Leikkisyys on myös tarttuvaa ja sen avulla voi saada muutkin pitämään sinusta enemmän.

Yhdessä värittäminen on mukavaa yhdessäoloa ja auttaa kehittämään ihmissuhteita.

Tarvitset lisäksi ainoastaan tulostimen ja värikynät, sekä kuulokkeet meditaatioita varten:

 

💖 Värityskuvat (15kpl) ja kiitollisuuspäiväkirjasivu toimitetaan pdf muodossa (mahdollisuus ladata koko paketti kerralla tai yksittäinen kuva) ja voit tulostaa kuvia niin paljon kuin haluat.

Neljään värityskuvaan voit itse täydentää haluamasi mantran, joten kuva on aina personoitu ja sinun tarpeisiisi tehty.

💖 Sisäinen voima-affirmaatiomeditaation voit ladata myös omalle laitteellesi.

💖 Ohjattu värityskuvameditaatio toimitetaan videomuodossa.

 

1. Osta Mielelläni Voimaannun- affirmaatiopaketti.

 

2. Saat sähköpostiisi tunnukset joiden avulla pääset kirjautumaan alustalle ja lataat haluamasi tiedostot käyttöösi.

 

3. Tulosta ja väritä tai rentoudu meditaation parissa!

 

Mitä on affirmaatiopaketin takana? Ei ainakaan metsää.

 

Vaan siellä on Natasa ja Päivi!

Mielelläni Voimaannun affirmaatiopaketti syntyi, kun kaksi intuition, ilon ja universumin voimaan uskovaa luovaa sielua löysi toisensa: Natasa Höök on intuitiivinen valmentaja, artesaani ja manifestointimentori. Päivi Vesala on intuitiivinen Vedic Art- taiteilija ja opettaja, kuvittaja ja värityskuvataiteilija.  

Tule kanssamme leikkimään väreillä ja sanoilla ja muuta elämäsi siinä samalla!  

 

natasahook.com 

paivivesala.com