Kaikki mitä tarvitset simppelin myyntitunnelin rakentamiseksi luovalle bisneksellesi

Magneettinen myyntitunneli 

1:1 Vip Intensiivi

 

555€+ALV 24%

Somesta ei koskaan tiedä. Rakennetaan sinun luovalle bisneksellesi vetovoimainen, yksinkertainen myyntitunneli, jonka avulla ohjaat seuraajasi somesta sähköpostilistallesi ja/tai ostamaan tuotteitasi ja palveluitasi. 

  

“Natasan VIP-valmennuspäivä oli mahtava ja miellyttävä kokemus. Sain tehtyä kokonaisen myyntitunnelin päivän aikana. Käytiin läpi myös monia markkinoinnillisia juttuja ja sain niihin timanttisia tipsejä.

Koko päivä oli hyvin käytännönläheinen ja oli mukavaa kun pystyin kysymään neuvoa ihan mistä vaan pienestä tai suuresta asiasta.

Yhteydenpito Voxer-sovelluksella oli sujuvaa. Natasan valmennus on lempeää mutta jämäkkää, ja hän todellakin tietää mistä puhuu. Ihan parasta kuitenkin on ihana tapa millä Natasa tsemppaa ja kannustaa. Ei voi muuta kuin lämpimästi suositella!”

 

Päivi Vesala, Vedic Art taiteilija ja -opettaja, paivivesala.com

TIEDÄT ETTÄ TARVITSISIT SÄHKÖPOSTILISTAN JA ENEMMÄN ASIAKKAITA… MUTTA AJATUSKIN MYYNTITUNNELIN RAKENTAMISESTA UUVUTTAA?

Tiedän. Sinulla on paljon annettavaa ja tiedät, että maailmasta tulisi paljon parempi paikka, jos vaan ihmiset tajuaisivat ostaa mitä sinulla on tarjolla! Jostain kumman syystä asiakkaasi ovat kuitenkin eksyneet matkalla, eivätkä löydä perille. 

Eikö olisikin ihanaa, jos sinulla olisi sähköpostilistallinen unelma-asiakkaita, joille markkinoida upeaa osaamistasi?

Jos sinun ei tarvitsisi enää taistella itseäsi raivokkaasti esille algoritmien armoilla somessa, tai maksaa maltaita näkyvyydestä?

Saisit yhteyden yleisöösi sellaisessakin tilanteessa, kun Facebook tai Instagram kaatuu.

Ja sinulla olisi yksinkertainen systeemi, joka ohjaisi asiakkaat luonnollisesti haluamaan sitä, mitä sinulla on tarjolla.

No, minulla on sinulle valoa (myynti)tunnelin päässä. Eikä se vaadi maksettua markkinointia tai seurantapikseleitä.

555€+ALV 24%

Mitä jos myyntitunnelisi olisi

valmis jo huomenna?

Asioista ei kannata tehdä monimutkaisia. Simppeli myyntitunneli on mahdollista suunnitella ja jopa toteuttaa yhdessä päivässä.

MAGNEETTISEN MYYNTITUNNELIN HYÖDYT BISNEKSELLESI:

Jos olet asiantuntija, valmentaja, taiteilija jne. luova osaaja ja etsinyt helppoa ja mukavaa tapaa markkinoida luovaa bisnestäsi, on tämä valmennus juuri sinua varten. 

Magneettisen myyntitunnelin avulla voit keskittyä tekemään omaa juttuasi, eikä kaikki aikasi kulu enää  markkinoinnin kanssa tuskailuun.   

Some-markkinointi hoituu pienemmällä vaivalla, kuin koskaan aiemmin.  

Saat enemmän asiakkaita vähemmällä vaivalla.

Voit olla ylpeä bisneksestäsi ja siitä mitä teet.

Kahden tunnin strategiasession aikana  suunnittelemme juuri sinulle sopivan myyntitunnelin oman sähköpostilistasi kasvattamiseksi unelma-asiakkailla (ilman maksettua markkinointia).

+ Olen tukenasi 4 viikon ajan MAKSUTTOMAN Voxer Walkie Talkie-viestisovelluksen välityksellä arkisin 9-17. Voxer-sovelluksen kautta ongelmatilanteissa, ja ohjaan sinua kaikessa mitä matkalla tulee vastaan, kun otat simppelin strategian käytäntöön.

Sovelluksen avulla on mahdollisuus jakaa myös linkkejä ja tiedostoja tarvittaessa ja viestiminen on todella sujuvaa. 

Valmentaja käytössäsi siis 4 kokonaista viikkoa, vain 555€(+ Alv)!

Sinulle tehty:

MAGNEETTINEN MYYNTITUNNELI – Intensiivivalmennus, on henkilökohtaisesti sinulle räätälöity valmennus:

🔥Valitsemme simppelin myyntitunnelistrategian joka sopii juuri sinun bisnekseesi ja persoonallesi.

🔥Optimoimme someprofiilisi magneettiseksi.

🔥Suunnittelemme osaamistasi peilaavan, pienen tuotteen tai työnäytteen, joka puhuttelee unelma-asiakastasi ja saa hänet liittymään listallesi innosta hihkuen.

🔥Jaan sinulle kaikki systeemit ja työkalut, sekä tarvittaessa myös pohjat joita voit käyttää myyntitunnelisi luomistyössä.

 

Miten ihmeessä tämä sitten tapahtuu?

1. Maksa valmennus ja odota että lähetän sinulle kartoituskyselyn. Sovi kanssani valmennuspäivän ajankohta .

2.Lataa Voxer Walkie Talkie-sovellus ja ota se käyttöön.

3.Valmistaudu strategiapäivään miettimällä valmiiksi kysymyksiä joihin kaipaat vastauksia. Täytä ja palauta minulle myös lähettämäni Magneettinen myyntitunneli-alkukartoitus viimeistään 4 päivää ennen strategiapäivää, jotta pääsemme vauhdikkaasti alkuun ja saat täyden hyödyn irti päivästä.

4.Voxer sovelluksella voit lähettää minulle viestejä kartoituspäivän jälkeen 4 viikon ajan arkisin klo 9-17 ja pääset työstämään kanssani myyntitunneliasi.

  

Moikka, olen Natasa.

Olen Natasa, intuitiivinen bisnesvalmentaja, artesaani ja hyvinvointialan ammattilainen. Minulla on 14 vuoden kokemus sisällöntuotannosta netissä ja olen opiskellut ja tehnyt digibisnestä viimeiset 5 vuotta. 

Uskon että meillä jokaisella on lahja, jolla muuttaa maailmaa ja että meissä jokaisessa asuu sisällä pieni digibisnes. Intohimonani on auttaa luovia yrittäjiä vapauttamaan luovuutensa ja tekemään rahaa tehden sitä mitä he rakastavat 💛

Vahvuuteni valmentamisessa ovat herkkyys, empatia, luovuus ja hauskuus!  Ei niinkään tarkat  askelkuviot, strategia, paperiasiat ja numerot. Haluan kaikessa korostaa sitä, että meillä jokaisella polku on erilainen ja omanlainen.

Intuitiivinen valmennus on mahdollisuus saada omat unelmat ja ajatukset pois päästä ja tuoda ne sellaisen ihmisen kuuluville, joka ymmärtää bisnestä, henkistä puolta, sekä ihmisyyttä kokonaisuutena.

Käytännössä valmennus on sitä, että käyttäen omaa herkkyyttäni hyödyksi, kuuntelen sinua ja opetan sinua kuuntelemaan itseäsi ja tunnistamaan, sekä rikkomaan mindset-esteet menestyksesi tieltä, jotta voisit toteuttaa itseäsi, saisit tarvittavan rohkeuden, kirkkauden ja itsevarmuuden lähteä toteuttamaan unelmiasi askel kerrallaan. 

Yhdessä  teemme pienistä ja suurista haaveistasi totta, jakamalla ne yksinkertaisiin askeliin ja omannäköiseen strategiaan, jotta vetäisit puoleesi unelma-asiakkaitasi puoleesi kuin magneetti. 

 

natasa (ät) natasahook.com

Instagram: @natasahook

FB: @valmentajanatasa