Luo oma menestyksesi, omalla tavallasi

MINDSET.  YKSINKERTAISET STRATEGIAT. TIETOINEN MANIFESTOINTI.

 

MINDSET.  YKSINKERTAISET STRATEGIAT. TIETOINEN MANIFESTOINTI.

Moi!

Olen Natasa

Intuitiivinen bisnes- ja hyvinvointivalmentaja, tietoisen elämäntavan puolestapuhuja ja Vision Integration Method ™ sertifioitu manifestointimentori. 

 

Uskon syvästi, että avain menestyksekkääseen elämäntapasuunnitteluun löytyy luovuudesta ja saatavilla olevien resurssien hyödyntämisestä. Tavoitteet elämässä ovat tärkeitä, mutta vielä tärkeämpää on opetella nauttimaa matkasta. 

Minut on nähty mm:

 

Mitä saisi olla?

[Maksuton]

INSPIRAATIO-KIRJASTO täynnä täysin maksuttomia kivoja juttuja hyvinvointisi, elämäsi ja bisneksesi kohentamiseen.

HYVINVOINTI-VALMENNUS.

Varaa tästä 90 minuutin Unelmakartta-intensiivi. 

BISNES-VALMENNUS

Liity Luovien Menestyjien Klubiin menestymään yhdessä!

 

“Kun löydämme syvän yhteyden intohimoomme ja visioomme, voimme vihdoin alkaa elää sitä ilontäyteistä elämää, jollaisesta olemme aina haaveilleet.” 

Testimoniaalit

Ihanilta asiakkailta

“Natasan valmennus on lempeää, mutta jämäkkää, ja hän todellakin tietää mistä puhuu. Ihan parasta kuitenkin on ihana tapa millä Natasa tsemppaa ja kannustaa. Ei voi muuta kuin lämpimästi suositella!”'

Päivi Vesala, Värityskuva- ja Vedic Art Taiteilija

"Natasa osaa tuoda bisnesvalmennukseen täysin uusia ideoita ja elementtejä, joiden avulla pääsee eteenpäin omalla polullaan. Löysin Natasan avulla sen, mitä haluan oikeasti tehdä ja yhdessä olemme työstäneet asioita ideoista konkretiaksi. Saan Natasalta aina apua ja tukea, jos usko itseen meinaa hiipua tai tarvitsen vaikka markkinoinnillista näkemystä. "

Saija Hakonen, Mentaalivalmentaja.

“Minulle merkittävintä on ollut suunnitelmien selkiytyminen – epämääräisestä tulevaisuudesta on tullut konkreettisia ideoita ja suunnitelmia, eikä pelkästään lyhyellä, vaan myös pidemmällä aikavälillä. Nyt on helpompi lähteä ohjaamaan omaa tekemistään, kun on suunnitelma valmiina. Myös usko siihen, että ne kaukaisetkin haaveet ovat ihan toteuttamiskelpoisia minullekin on vahvistunut.“

Agata Makowiecka, Työnohjaaja, Luontaiset taipumukset valmentaja

“When we get deeply connected with passion and your vision we can start living that life full of joy that we’ve been dreaming about.”

Blogi & Podcast

3 ainesosaa, jotka tarvitset aloittaaksesi oman sivubisneksen

3 ainesosaa, jotka tarvitset aloittaaksesi oman sivubisneksen

Haaveiletko lisätuloista? Varmaan aika moni meistä olisi  iloinen, jos joka kuukausi kilahtaisi muutama satanen tai tonni tilille enemmän. Lisäansioiden hankkiminen oli meidän perheen ykköstaktiikka, kun vielä säästimme rahaa omaa taloa varten. Mieheni hankki niitä...

LIITY JOUKKOON ILOISEEN!

Sähköpostilistani on juuri sinua varten, jos sinulla on suuria unelmia, haluaisit voida hyvin ja elää elämää josta ei tarvitse pitää lomaa!