olen MINDSET-valmentaja ja DIGIbisnesmentori Natasa.

Autan luovia kunnianhimoisia naisia löytämään oman polkunsa elämässä, yksinkertaistamaan asioita jotta heillä olisi enemmän aikaa, rahaa ja energiaa tehdä sitä mitä he rakastavat ja näytän miten voit helposti rakentaa ajasta ja paikasta riippumattoman bisneksen jonka avulla saat kaipaamaasi vapautta elämään.

 

 

jokainen meistä ansaitsee menestyä elämässä

 

Tuntuuko siltä että haluaisit elämältä enemmän? Oletko kyllästynyt odottamaan viikonloppuja ja raatamaan työssä joka ei inspiroi, mutta et ole vielä jostain syystä uskaltanut lähteä tavoittelemaan unelmiasi?

Haluaisitko elää stressittömämpää ja vapaampaa elämää, mutta sinusta tuntuu että olet jumissa ja aina kun yrität jotain niin sinusta tuntuu aivan kuin jokin näkymätön seinä estäisi sinua menestymästä?

Minulla on sinulle hyviä uutisia. Sinäkin voit saavuttaa kaikki tavoitteesi, kun sinulla on siihen tarvittavat yksinkertaiset työkalut  ja tuki takanasi. Menestys on tarkoitettu kaikille. 

 

 

tiedän — ensimmäisen askeleen ottaminen voi tuntua vaikealta

 

Alku aina hankalaa. Niin se oli minullakin. Kun yrität tehdä asioita yksin, et ehkä edisty kovin nopeasti. Syy voi olla olla siinä, että olet itse liian lähellä ongelmiasi ja ettet sen vuoksi näe ratkaisua tai esimerkiksi siinä, että estät itse oman menestyksesi keksimällä tarinoita jotka pitävät sinut jumissa.  Yksinkertaistaminen kannattaa aina. Sen avulla saavutat tavoitteesi ennätysajassa.

 

 

menesty & muutu kanssani: 

Fit Mom Challenge

4 viikon tehostartti terveelliseen elämään kiireiselle äidille.

Nopeat kotitreenit ja helppo ruokavalio auttavat pudottamaan painoa, kiinteytymään ja voimaan hyvin hektisen arjen keskellä.

Klikkaa lukeaksesi lisää!

menestyjänaisten klubi

Kaipaisitko kaihoisasti ympärillesi SAMANHENKISIÄ IHMISIÄ, jotka haluavat menestyä ja rakentaa netissä omaa unelmiensa digibisnestä aivan kuten SINÄKIN. 

Menestyjänaisten Klubi on luovien naisosaajien oma verkkoyhteisö, jossa rakennetaan bisnestä jonka avulla bisnes ja arki voivat kukoistaa rinnakkain!

1:1 Henkilökohtainen mentorointi

Löydä oma juttusi ja kirkasta tavoitteesi ennätysajassa.

Henkilökohtainen mentorointi auttaa sinua selkiyttämään ajatuksiasi, tarjoaa yksinkertaisia ideoita siihen miten pääset alkuun pienellä kynnyksellä ja saat rohkeutta tarttua unelmiisi jo nyt eikä “sitku”!

Kaikki tapahtuu hyvin todennäköisesti nopeammin kuin olit koskaan uskaltanut edes haaveilla, kun vaan tartut toimeen.