Hei LUOVA SIELU! Kaipaatko henkilökohtaista tukea bisnespolkusi selkiyttämiseen tai unelmaelämäsi manifestointiin?

 

voxer 1:1 vip päivä:

intuitiivinen intensiivivalmennus

 

Kenelle?

Kaipaatko selkeyttä oman suunnan löytämiseen? Itsevarmuutta ja rohkeutta tekemiseen? Työkaluja näkyvyyden kasvattamiseen tai luovan nettibisneksesi rakentamiseen? Ideoita luovuutesi vapauttamiseen maailmalle? Energiaa ja tasapainoa työhön tai arkeen? Apua oman jutun löytämiseen?

Mikäli vastasit yhteen tai useampaan kohtaan KYLLÄ, VOXER 1:1 VIP PÄIVÄ: INTUITIIVINEN INTENSIIVI, on juuri sinua varten.

 

 Natasan VIP-valmennuspäivä oli mahtava ja miellyttävä kokemus. Sain tehtyä kokonaisen myyntitunnelin päivän aikana.” -Päivi Vesala

 

Voxer mikä hä?

VOXER 1:1 VIP PÄIVÄ: INTUITIIVINEN INTENSIIVI, on henkilökohtainen valmennus, jossa saat itsellesi henkilökohtaista valmennusta minulta MAKSUTTOMAN Voxer Walkie Talkie-viestisovelluksen välityksellä.

 

Emme siis tapaa fyysisesti, emmekä Zoomissa, Teamsissä tai edes Skypessä, vaan kommunikoimme klo 9-17 välisenä aikana (valitsemanasi päivänä) ääni- ja/tai tekstiviestein. Sovelluksen avulla on mahdollisuus jakaa myös linkkejä ja tiedostoja tarvittaessa ja viestiminen on todella sujuvaa. 

Voxer-sovellus mahdollistaa sen ,että voit tehdä valmennuksen ajan halutessasi myös ihan normaaleja päivittäisiä asioita, eikä sinun (tai minun) tarvitse istua koko päivää ruudun ääressä.

 

Vastaan viesteihisi viimeistään 60 minuutin kuluessa niiden vastaanottamisesta, mutta yleensä samantien.

 

Valmentaja käytössäsi siis 8 kokonaista tuntia, vain 248€(sis Alv)!

 

Miten ihmeessä tämä sitten tapahtuu?

1. Maksa valmennus ja sovi kanssani valmennuspäivän ajankohta .

2.Lataa Voxer Walkie Talkie-sovellus ja ota se käyttöön.

3.Valmistaudu valmennuspäivään miettimällä valmiiksi mihin kysymyksiin kaipaat vastauksia, että pääsemme vauhdikkaasti alkuun ja saat täyden hyödyn irti päivästä.

4.Valmennuspäivän aamuna voit lähettää minulle ensimmäisen viestin klo 9, jolloin valmennus alkaa. Olen käytettävissäsi klo 17 asti.

 

 

Palautetta Voxer 1:1 VIP-valmennuksesta:

"Ei voi muuta kuin lämpimästi suositella!"

Natasan VIP-valmennuspäivä oli mahtava ja miellyttävä kokemus. Sain tehtyä kokonaisen myyntitunnelin päivän aikana. Käytiin läpi myös monia markkinoinnillisia juttuja ja sain niihin timanttisia tipsejä.

Koko päivä oli hyvin käytännönläheinen ja oli mukavaa kun pystyin kysymään neuvoa ihan mistä vaan pienestä tai suuresta asiasta.

Yhteydenpito Voxer-sovelluksella oli sujuvaa. Natasan valmennus on lempeää mutta jämäkkää, ja hän todellakin tietää mistä puhuu. Ihan parasta kuitenkin on ihana tapa millä Natasa tsemppaa ja kannustaa. Ei voi muuta kuin lämpimästi suositella!

 

Päivi Vesala, Vedic Art taiteilija ja -opettaja, paivivesala.com

Mitä on Intuitiivinen bisnesvalmennus?

“Intuitio on sisäinen näkemys tai kyky oivaltaa asia välittömästi.” -Wikipedia

Vahvuuteni valmentamisessa ovat herkkyys, empatia ja luovuus. Ei niinkään tarkat  askelkuviot, strategia, paperiasiat ja numerot. Tiedän minä niistäkin, mutta haluan kaikessa korostaa sitä, että meillä jokaisella polku on erilainen ja omanlainen.

Intuitiivinen valmennus on mahdollisuus saada omat unelmat ja ajatukset pois päästä ja tuoda ne sellaisen ihmisen kuuluville, joka ymmärtää bisnestä, henkistä puolta, sekä ihmisyyttä kokonaisuutena.

Käytännössä valmennus on sitä, että käyttäen omaa herkkyyttäni hyödyksi, kuuntelen sinua ja opetan sinua kuuntelemaan itseäsi ja tunnistamaan, sekä rikkomaan mindset-esteet menestyksensä tieltä, jotta voisit toteuttaa itseäsi, saisit tarvittavan rohkeuden, kirkkauden ja itsevarmuuden lähteä toteuttamaan unelmiasi askel kerrallaan. 

Yhdessä  teemme pienistä ja suurista haaveistasi totta, jakamalla ne yksinkertaisiin askeliin ja omannäköiseen strategiaan, jotta vetäisit puoleesi unelma-asiakkaitasi puoleesi kuin magneetti. 

Ammennan valmennuksessa paljon myös Personal Training- ja hyvinvointivalmentajan taustastani, sillä energiasta ja omasta hyvinvoinnista huolen pitäminen on elintärkeää menestyksen kannalta.

Markkinoinnissa luotan eniten orgaaniseen näkyvyyteen, uskon että oppia saa muualtakin kuin perinteiseltä koulunpenkiltä (mm kirjoista ja verkkokursseista) ja haluan muistuttaa aina siitä, että meillä jokaisella on tässä maailmassa jotain annettavaa ja opetettavaa muille.

Mitä vielä odotat? Laita minulle viestiä, niin tehdään yhdessä luovista unelmistasi totta! 

Olet vahvempi, taitavampi ja fiksumpi kuin uskotkaan.

 

natasa (ät) natasahook.com

Instagram: @natasahook

FB: @valmentajanatasa