Toimitusehdot ja rekisteriseloste

TOIMITUSEHDOT

Kurssin sisältö

Kurssin sisältö on esitelty jokaisen kurssisivulla, samoin kurssin hinta.

Toimitus- ja maksuehdot

Kurssi tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittaumiset ovat sitovia ja osallistuja saa vahvistuksen kurssista, kun osallistumismaksu on maksettu.

Reklamaatiot

Osallistuja voi halutessaan reklamoida kurssista osoitteeseen info@natasahook.com.

Toimittajan vastuu

Toiminimi Couple Of Hooks ei vastaa välittömistä eikä välillisistä vahingoista, jotka mahdollisesti ovat aiheutuneet kurssista. Toimittaja ei myöskään vastaa myöskään vahingoista, jotka johtuvat ylivoimaisesta esteestä (Force Majeure).


Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERIN NIMI
Personal Trainer Natasan käyttäjärekisteri

REKISTERINPITÄJÄ
Toiminimi Couple Of Hooks
Osoite: Couple Of Hooks, Niittaajankatu 7 B 26, 00810 Helsinki

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Personal trainer Natasan verkkopalveluiden ja personal training palveluiden käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva NATASAHOOK.COM verkkopalveluihin sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

– Henkilötiedot
– Yhteystiedot
– Käyttötiedot
– Muut Käyttäjän itse antamat tiedot

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, Personal Trainer Natasan omissa rekistereissä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ellei Käyttäjä ole itse antanut siihen lupaa.

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

TARKASTUSOIKEUS
Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Natasa Höök, Couple Of Hooks, Niittaajankatu 7 B 26, 00810 Helsinki

Evästekäytännöt

https://natasahook.com ja https://blogi.natasahook.com sivustojen palvelujen käytön helpottamiseksi, sisällön käytön seuraamiseksi ja sivulatausten nopeuttamiseksi käytämme ns. evästeitä (”cookies”). Eväste on verkkopalvelimen tallentama lyhyt tekstitiedosto, joka tallennetaan käyttäjän käyttämään selaimeen.

Evästeiden päätarkoituksena on parantaa käyttäjäkokemusta sivustoilla. Esim. evästeiden avulla käyttäjän ei tarvitse syöttää joka kerta uudelleen omia käyttäjätunnuksia, salasanoja tai omia palvelukohtaisia asetuksia. Evästeiden avulla pystymme huomioimaan sivustoilla käyvät eri selaimet sekä kohdentamaan niille olennaista sisältöä. Hyödynnämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita myös sivustojen kävijämäärien tilastollisessa seurannassa sekä mitataksemme mainonnan tehoa.

https://natasahook.com ja https://blogi.natasahook.com sivustojen evästeet eivät ole haitallisia eivätkä jaa viruksia tai haittaohjelmia. Evästeet liikkuvat ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Sivustojen evästeen pystyy lukemaan vain ko. evästeen antanut palvelin – näin ollen  kolmas osapuoli tai muu ulkopuolinen taho ei voi tallentaa tai tulkita ko. evästeitä.

Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden tai muiden tekniikoiden avulla, eikä sivustomme voi tietää esimerkiksi käyttäjän sähköpostiosoitetta, ellei käyttäjä itse ole sitä erikseen antanut meille. Yksityisyydensuojaa koskeva lainsäädäntö ja kunkin palvelun rekisteriseloste huomioon ottaen voidaan evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla saatua tietoa liittää käyttäjältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin tietoihin rekisteriselosteessa kuvatuin tavoin.

https://natasahook.com ja https://blogi.natasahook.com sivustojen voi nähdä myös kolmansien osapuolten tekemää mainontaa. Nämä mainostajat ja mainosverkostot käyttävät omia evästeitä ja vastaavia tekniikoita mainonnan kohdentamiseen käyttäjän todennäköisten kiinnostusalueiden perusteella.

Esimerkki https://natasahook.com ja https://blogi.natasahook.com sivustojen käyttämistä evästeistä

Evästeen kategoria
Liiketoiminnan raportointi ja tuotekehitys

Esimerkki:
Sivustojen web-analytiikkajärjestelmien evästeet, jota käytetään sivustojen ja niiden osien käytön analysointiin.
mm. Google Analytics 3rd party (domain google.com). Evästeen nimi mm.: _ga, _gat)

Käyttötarkoitus
Mahdollistavat sivustojen ja sovellusten käyttökokemuksen parantamisen, sekä raportoinnin liiketoiminnan päätöksenteon tueksi.

KÄYTTÄJÄN MAHDOLLISUUDET VAIKUTTAA EVÄSTEISIIN
Voit poistaa selaimesi tallentamat evästeet selaimen asetuksista. Mikäli käyttäjä päättää torjua evästeet, käyttäjä ei välttämättä voi täysin hyödyntää A-lehtien verkkopalveluja. Alla linkkejä evästeiden poistoon eri selaimista.

Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/fi-fi/internet-explorer/delete-manage-cooki…

Firefox
http://support.mozilla.org/fi/kb/poista-evasteet-poistaaksesi-verkkosivu…

Google Chrome
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fi

Safari
http://support.apple.com/kb/PH11920

Opera
http://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html


 

 


 

Jatkamalla sivuston käyttöä, sallit evästeiden käytön. Lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sulje