Valmentaja Natasa Höök

Natasa Höök, Sertifioitu Personal Trainer

Olen Natasa, 29-vuotias sertifioitu Personal Trainer Herttoniemenrannasta Helsingistä ja nimestäni huolimatta ihan Suomalainen syntyjäni (tätä nimittäin kysytään usein).

Valmennuksissani olen erikoistunut kokonaisvaltaisiin raskausajan ja sen jälkeiseen liikuntaan ja ravitsemukseen ja elämäntapamuutoksiin ruokavalion, levon ja liikunnan yhdistelmällä.
Erikoisosaamisalaani ja kiinnostuksenkohteitani ovat mm. hormonitoiminnan ja suoliston vaikutus terveyteen, jaksamiseen ja painonhallintaan.

Olen kiinnostunut myös mentaalivalmennuksesta sekä mindfullnessista elämäntapamuutosten apuna.

Minulla on itse omakohtaista kokemusta mm. kilpirauhasen vajaatoiminnnan ja kilojen kanssa kamppailusta. Olen joitakin vuosia sitten itse muuttanut omat elämäntapani täysin ja noussut rapakunnosta ja itseinhosta terveyteen kotitreenin (kehonpainoharjoittelun) ja kamppailulajien voimalla ja tehnyt erilaisia kokeiluja ruokavalioiden suhteen.

Olen kokenut valtavat painon jojoilut, sekä suoliston temppuilut, mutta onnistunut saamaan homman tasapainoon sopivasti liikunnallisella elämäntavalla ja puhtaalla, mutta kuitenkin herkutteluja sallivalla ruokavaliolla ja luonnollisilla ravintolisillä.

Odotan esikoistani syntyväksi heinäkuussa 2017 ja olen onnekseni pystynyt liikkumaan ja voinut hyvin koko raskausajan. Olen tutkinut ja opiskellut raskausajan ja sen jälkeiseen hyvinvointiin sekä liikkumiseen liittyviä asioita paljon ja jatkossa haluan opettaa oivalluksiani myös muille odottajille ja äideille.

Koulutukseni:

  • Kuntonyrkkeilyohjaaja 2016 (Nyrkkeilyliitto)
  • Personal Trainer 2016 (Trainer4You)
  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)

Muita käymiäni kursseja:

  • Raskausajan liikunta-verkkokurssi (Trainer4You)
  • Liikunta raskausajan jälkeen-verkkokurssi (Trainer4You)

 

 

[huge_it_gallery id=”3″]