NETTIVALMENNUS jossa on kaikki mitä kiireinen äiti tarvitsee aloittaakseen terveellisemmän elämän.

 4 VIIKON TREENIOHJELMA – RUOKAVALIO – MOTIVAATIO

 • PAINONPUDOTUS JA KIINTEYTYS 
 • herkkuhimot kuriin!
 • vähemmän väsyä, enemmän energiaa
 • KIIREISELLE ÄIDILLE SUUNNITELlut nopeat treenit (enemmän aikaa muulle)
 • terveellistä ruokailua ilman kalorinlaskentaa tai punnitsemista
 • 4 VIIKON TEHOSTARTTI TERVEELLISEEN ELÄMÄÄN + 2 bonusviikkoa
01

missä vain, milloin vain

IKUINEN KÄYTTÖOIKEUS VALMENNUSMATERIAALIIN, JOTA PÄIVITETÄÄN JATKUVASTI. VOIT KÄYDÄ KURSSIA JA EDETÄ OMAAN TAHTIISI ILMAN STRESSIÄ AIKATAULUSTA.

02

RYHMÄ TUKENASI 24/7

PÄÄSY 24/7 AVOINNA OLEVAAN YKSITYISEEN FACEBOOK RYHMÄÄN JOKA ON TARKOITETTU NATASAHOOK.COM VALMENNUKSIA KÄYVILLE. RYHMÄSSÄ ON MAHDOLLISUUS KYSYÄ KYSYMYKSIÄ JA LÖYTÄÄ UUSIA KAVEREITA!

03

AINA SAA KYSYÄ

SAAT LISÄKSI PÄÄSYN FACEBOOK-LIVEVALMENNUKSIIN JOISSA KÄYDÄÄN LÄPI KOKO PERHEEN HYVINVOINTIIN LIITTYVIÄ AIHEITA JA VASTATAAN KYSYMYKSIIN.

äiti. TÄMÄ KURSSI ON SINULLE..

..joka haluat saavuttaa unelmiesi vartalon ja energisemmän olon..

Jos raskauskilot lymyilevät tiukasti vyötärölläsi vaikka synnytyksestä on kulunut jo hyvän aikaa tai olet yrittänyt monta kertaa karistaa viimeisiä kiloja, mutta ajanpuutteen vuoksi et ole onnistunut….

…ja tiedät että hyvinvointisi on tärkeää koko perheelle.

Mutta sinulla on tärkeämpääkin tekemistä kuin ruokien punnitseminen tai autossa istuminen jotta pääsisit hetkeksi salille treenaamaan ja aikataulusi ei muutenkaan oikein anna myöten pitkille treenisessioille ja keittiössä seisoskelulle.

fit mom challenge:

 • 4 viikon kotitreeniohjeistus (+ 2 bonusviikkoa) ja treenikalenteri. Tiedät milloin treenata ja nopeat treenit ovat hoidettu alle 20 minuutissa. 
 • Bonusvideolta saat vinkkejä siihen mistä 20 minuuttia aikaa voisi löytyä.
 • Vauva-/taaperojumppaliikkeitä videolla, jonka avulla muodostat juuri sinulle ja omalle lapsellesi sopivan jumpan.
 • Mukana ruokavalio-ohjeistus resepteineen jonka avulla terveellisen ruokavalion muodostaminen on helppoa. Ei rahkaa eikä mehukeittoja, whiiiiii! 
 • Ostoslista viikon menun mukaista kauppareissua varten kirjoitettu valmiiksi.
 • Materiaali toimitetaan sinulle helposti ladattavana PDF-tiedostona ja lisäksi saat tunnuksillasi pääsyn videoihin ja resepteihin. 
 • Suljettu Facebook-ryhmä missä voit jakaa huolesi, kysymyksesi ja ennen kaikkea onnistumisesi! 

VALMENTAJA @natasahook

 

 

Moikka! Minä olen Natsku! 

Personal trainer, muutosvalmentaja ja ihanan pienen tytön äiti.

Intohimoni on auttaa äitejä ja perheitä voimaan hyvin ja tekemään arjesta vähemmän kiireistä, jotta olisi aikaa kaikista tärkeimmälle. 

Kouluttauduin hyvinvointialalle oman elämäntapamuutokseni (-15kg) innoittamana ja äidiksi tultuani huomasin kuinka se perinteisin lähestymistapa painonpudotukseen ja hyvinvoivana pysymiseen ei ihan niin toimikaan välttämättä äidin arjessa. Olen myös lähipiirissäni nähnyt, kuinka äitiydelle omistautuminen saa aikaan sen että äidin oma hyvinvointi unohtuu täysin.

Äideillä on muitakin ruokittavana kuin oma suu. Arkiset asiat vievät enemmän aikaa ja edes hyvin nukutut yöt eivät ole mitään itsestäänselvyyksiä vaikka kuinka menisi kiltisti ajoissa nukkumaan. Sitten kun vielä pitäisi ehtiä salille moneksi tunniksi viikossa ja huitomaan aamuaerobisia 45 minuutiksi lenkkipolulle sekä punnita ruoka-annoksia tai laskea kaloreita. Puuh! Ei mikään helppo rasti. Siksi innostuin kehittämään valmennuksia erityisesti äideille. Haluan auttaa tekemään hyvinvoinnista helppoa.

 

www.natasahook.com 

 

liity joukkoon tyytyväiseen:

Jo lähes 100 äitiä on käynyt Fit Mom Challenge-valmennuksen. Tässä palautetta tyytyväisiltä äideiltä:

” -13 kg alotuspainosta ja ennen raskautta olevat vaatteet menee taas mukavasti päälle :)”

Kaisa

” Pakko kehua sitä sun ohjelmaa, niin selkeesti kaikki esillä ja tuo OSTOSLISTA oli aivan huippu! Aina pitää itellä kirjottaa ja miettiä niin nyt sekin valmiina. Ja treenit tosiaan on ollu nopiasti pois alta eikä mitään tappokamaa heti alkuun. Ihana.”

Riikka

Jenni

mitäs seuraavaksi?

01

osta valmennus

KLIKKAA TUOTE OSTOSKORIIN HOLVI-KAUPASSANI JA MAKSA TURVALLISESTI VERKKOPANKKITUNNUKSILLASI TAI LUOTTOKORTILLA.

02

OSTOKSEN JÄLKEEN

SAAT SÄHKÖPOSTIISI KUITIN (LÄHETTÄJÄNÄ HOLVI, MUISTA TARKISTAA MYÖS ROSKAPOSTIKANSIO) JOSSA MUKANA OHJEET HENKILÖKOHTAISEN TUNNUKSEN REKISTERÖINTIIN. 

03

ALOITA!

SAAT MATERIAALIN KÄYTTÖÖSI SAMAN TIEN! TUTUSTU RAUHASSA, LIITY FB-RYHMÄÄN, KATSO TREENIVIDEOT, BONUSVIDEOT JA ALOITA TREENIT.  LUOTA PROSESSIIN. TULOSTA TULEE KUN TEET OIKEITA ASIOITA.

oletko sinä seuraava #fitmom?

Käyt valmennusta omaan tahtiisi ja se on saatavillasi aina. Saat heti tunnuksen rekisteröinnin jälkeen materiaalin käyttöösi ja pääset liittymään suljettuun fb-ryhmään. Kaikki materiaali saatavillasi 24/7. Luvassa hyvää meininkiä ja vielä sitäkin parempaa fiilistä!