jäikö kesä vyötärölle?

 

 

 

 

LIITY MUKAAN ÄITIEN KESÄKUNTOHAASTEESEEN

 

HEI ÄITI!
ALOITA SINÄKIN MATKASI KOHTI
VOIMAKKAAMPAA, ENERGISEMPÄÄ  JA TIMMIMPÄÄ SINUA JO TÄNÄÄN!

ÄITIEN KESÄKUNTOHAASTE on 4 viikkkoa kestävä nettikurssi, joka auttaa sinua pudottamaan painoa tehokkaammin, kiinteytymään, nopeuttaa aineenvaihduntaasi, sekä puhdistaa kehoasi!

Kaipaatko lisämotivaatiota?

Tarvitsetko lisäenergiaa?

Haluaisitko kiinteämmän ja vahvemman kehon?

Mietitkö mistä löytäisit aikaaa treenille?

Saavuta tavoitteesi

Motivaatiotehtävien avulla kartoitat tilannettasi ja parannat huimasti mahdollisuuksiasi onnistua!

Äitiyhteisö

Äitien kesäkuntohaaste Facebook-ryhmän tuki ja mahdollisuus kysyä valmentajalta apua.

Helppoa hyvinvointia

Yksinkertainen on kaunista. Unohda ruokien punnitseminen ja kalorinlaskenta.

Työkalut

Treeniohjelma ja kalenteri on suunniteltu kiireisen äidin arkeen sopivaksi

Kenelle haaste sopii?

 

Kurssi sopii parhaiten sinulle, jolla synnytyksestä on kulunut vähintään 9kk aikaa. Voit vielä olla imettävä äiti, mutta huomioithan että tuolloin nopeaa painonpudotusta ei suositella, jotta takaat vauvalle parhaan mahdollisen ravinnon. Voit maksaa valmennuksen luotettavasti verkkopankissa joko luottokortilla tai oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla.

 

Tarvitsenko kuntosalijäsenyyden?

Treenit on suunniteltu niin että voisit tehdä ne melkein missä vaa, eli et tarvitse osallistuaksesi kuntosalijäsenyyttä.

Miten kurssi toimii?

Koko kurssimateriaali löytyy netistä valmennusalustalta johon saat omat luoda omat henkilökohtaiset tunnukset.

Kenelle kurssi soveltuu?

Mikäli sinulla on jotain perussairauksia, konsultoi lääkäriäsi ennen valmennuksen aloittamista. Kurssi on suunniteltu perusterveille äideille.

Miten liityn kurssille?

Siirry Holvi-kauppaani tämän sivun linkistä maksamaan tuote. Voit maksaa luotettavasti joko luottokortilla tai oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla. Saat kuitin mukana ohjeet rekisteröitymiseen joten tarkkana sähköpostin kanssa! 🙂

Pari sanaa minusta

Olen Natsku, Personal Trainer, kuntosali- ja hyvinvointivalmentaja. Olen myös äiti pienen tytön kiireinen äiti.

Olen muutama vuosi sitten itsekin tehnyt elämässäni ison elämäntapamuutoksen ja tiedän kuinka vaikealta treeneissä ja terveellisemmissä ruokailutottumuksissa alkuun pääseminen voi tuntua. Tiedän miltä tuntuu olla väsynyt ja voimaton.

Tiedän kuitenkin myös että energisyyden ja voiman takaisin saaminen ei ole mahdotonta, eikä oikeastaan edes vaikeaa kun työkalut ovat oikeat ja tarpeeksi yksinkertaiset. Haluan opettaa kaiken oppimani myös sinulle!

-Natsku

 

Liity joukkoon iloiseen! Kurssista sanottua:

Olo aivan erilainen kuin 4 viikkoa sitten, ihanan energinen ja paljon kevyempi ja vaaka näyttää myös -11kg .

“Olotila tällä hetkellä täysi kymppi. Kiloja on karissut juuri se minkä tavoitteeksi asetin, mutta mikä parasta, ryhti on parantunut ja olo keventynyt.”

“Smoothieista iso peukku sillä ne maistuu myös jälkikasvulle, jopa koululaiselle!”

Löydä tasapaino. Aseta tavoitteet. Ota haaste vastaan. Palkitse itsesi, olet sen ansainnut.

Ohjelmaa noudattamalla pääset eroon turvotuksesta ja jatkuvista mieliteoista, saat lisää energiaa ja parannat mielialaasi! Tämä kurssi ei ole nimestään huolimatta ainoastaan kesäkuntoon tähtäävä treeniohjelma, vaan sisältää myös helpot ohjeet ruokavalioon ja valmennuksen avulla sisäistät näppärän metodin, jolla elät kevyemmin ja terveellisemmin lopun elämääsi.

Treenihaasteen treenit voit tehdä kotona tai salilla ilman sen kummempia treenivälineitä ja ne sopivat mainiosti kiireiseen äitiarkeen, sillä ne vievät aikaa vain max 15 minuuttia päivässä! Mukana myös treeniohjeet vauva-/taaperojumppaa varten ja aerobisiin!

Valmennus sisältää täydellisen 4 viikon treeniohjeistuksen ammattitaitoisen valmentajan kanssa. Sen avulla poltat rasvaa, saat turvotuksen kuriin ja kunto kasvaa kohisten!

Mukana ruokavalio-ohjeistus resepteineen, jonka avulla tähdätään nopeisiin tuloksiin ja kestävään muutokseen. Tämä ei siis ole mikään ihmedieetti, vaikka myös nopeita tuloksia on odotettavissa! 🙂