Moikka! Olen Natasa!

intuitiivinen bisnesvalmentaja

“Kaikki on mahdollista.”

Vielä kesällä 2015 olin työtön, rahaton ja elin vuokrayksiössä kissojeni kanssa Helsingissä etsien suuntaa elämälleni. Kaiken kukkuraksi poikaystäväkin jätti. Elämä oli kaaosta, josta tuntui olevan mahdoton nousta. Mutta kuinka väärässä olinkaan…

Yhtäkkiä kuin taikaiskusta, palaset alkoivat loksahdella yksi kerrallaan kohdilleen.  

Pikakelaus: Seuraavat neljä vuotta olivat aikamoista aikaansaamisen ja ihmeiden aikaa. Tapasin mieheni, menin kihloihin, sanoin tahdon, opiskelin, perustin yrityksen, saimme lapsen, säästimme 10000€ ja ostimme säästösumman turvin omakotitalon. 

Muutaman vuoden yritykseni oli hyvinvointialan yritys, mutta mitä enemmän luin, opiskelin, ja ennen kaikkea OPIN KUUNTELEMAAN SYDÄNTÄNI, huomasin, että haluan auttaa naisia saavuttamaan paljon muutakin, kuin pudottamaan painoa.

Kuuntele sydäntäsi, se tuntee tien.

Se että teen työtäni netin välityksellä, on mahdollistanut myös kotiäitiunelmani toteutumisen, enkä voisi olla kiitollisempi siitä, millaista elämäni on nyt. 

Haluan omien kokemusteni ja kaiken oppimani avulla inspiroida myös muita naisia tavoittelemaan rohkeasti unelmiaan. Tein yrittäjyyden alkutaipaleella myös paljon virheitä, ja haluan auttaa muita välttämään samat!

Asiat voivat liikahtaa eteenpäin yllättävän nopeasti, kun tietää suunnan mihin on menossa ja ottaa määrätietoisesti askelia unelmia kohti, oma sydän ja intuitio oppaana.

Intuitiivisenä bisnesvalmentajana autan yrittäjyyden alkutaipaleella olevia, tai uutta suuntaa etsiviä naisia löytämään intohimonsa, suunnittelemaan ja toteuttamaan rohkeasti omannäköisen nettibisneksen ja kuuntelemaan sydäntään ja perhosia vatsassaan voidakseen elää nautinnollista, vapaata ja onnellista elämää, josta ei tarvitse pitää lomaa.

 

Mitä on Intuitiivinen bisnesvalmennus?

“Intuitio on sisäinen näkemys tai kyky oivaltaa asia välittömästi.” -Wikipedia

Vahvuuteni valmentamisessa ovat herkkyys, empatia ja luovuus. Ei niinkään tarkat  askelkuviot, strategia, paperiasiat ja numerot. Tiedän minä niistäkin, mutta haluan kaikessa korostaa sitä, että meillä jokaisella polku on erilainen ja omanlainen.

Intuitiivinen valmennus on mahdollisuus saada omat unelmat ja ajatukset pois päästä ja tuoda ne sellaisen ihmisen kuuluville, joka ymmärtää bisnestä, henkistä puolta, sekä naiseutta kokonaisuutena.

Käytännössä valmennus on sitä, että käyttäen omaa herkkyyttäni hyödyksi, kuuntelen sinua ja opetan sinua kuuntelemaan itseäsi ja tunnistamaan, sekä rikkomaan mindset-esteet menestyksensä tieltä, jotta voisit toteuttaa itseäsi, saisit tarvittavan rohkeuden, kirkkauden ja itsevarmuuden lähteä toteuttamaan unelmiasi askel kerrallaan. 

Yhdessä  teemme pienistä ja suurista haaveistasi totta, jakamalla ne yksinkertaisiin askeliin ja omannäköiseen strategiaan, jotta vetäisit puoleesi unelma-asiakkaitasi puoleesi kuin magneetti. 

Ammennan valmennuksessa paljon myös Personal Training- ja hyvinvointivalmentajan taustastani, sillä energiasta ja omasta hyvinvoinnista huolen pitäminen on elintärkeää menestyksen kannalta.

Markkinoinnissa luotan eniten orgaaniseen näkyvyyteen, uskon että oppia saa muualtakin kuin perinteiseltä koulunpenkiltä (mm kirjoista ja verkkokursseista) ja haluan muistuttaa aina siitä, että meillä jokaisella on tässä maailmassa jotain annettavaa ja opetettavaa muille.

Mitä vielä odotat? Laita minulle viestiä, niin tehdään yhdessä nettibisnesunelmistasi totta! 

Olet vahvempi, taitavampi ja fiksumpi kuin uskotkaan.

 

natasa (ät) natasahook.com

Instagram: @natasahook

FB: @valmentajanatasa

 

Rakkauskirjeitä valmennuksiani käyneiltä:

"Olen saanut valmennuksesta selkeyttä ja rohkeutta tekemiseen"

“Ennen valmennuksen alkua palveluni olivat muutoksen alla, ja tarvitsin erityisesti ohjausta palveluiden rajaamiseen ja potentiaalisten asiakkaiden löytämiseen.

Tarvitsin tukea ja ymmärrystä, ja sitä olen saanut. Olen nyt varma siitä mistä voin puhua hyvällä luottamuksella, tiedän mitä seuraavaksi teen ja olen saanut myös aikapainetta riisuttua. On perhettä, vähän aikaa, omat harrastukset, lasten harrastukset, ja se aika minkä käyttää, tulee käyttää järkevästi siihen, mihin oikeasti haluaa mennä!

Olen saanut valmennuksesta selkeyttä ja rohkeutta tekemiseen, aika tärkeitä juttuja! Suosittelen valmennusta  ehdottomasti sellaisille (aloittaville) yrittäjille, jotka etsivät vielä omaa tietään ja omat taidot eivät ole tarpeeksi päässeet vielä näkymään.”

 

Kati Jokinen, valmentaja, urheilijanhyvinvointi.fi

"Natasan ihmisläheisellä ja lempeällä opastuksella oli helppo käydä läpi mitä todella haluaa"

”Olin vuosia haaveillut että alkaisin tuottamaan sisältöä YouTubeen, mutta en saanut itseäni niskasta kiinni aloittaakseni edes selvittämään mitä kaikkea tulisi tehdä haaveen toteuttamiseksi.

Natasan ihmisläheisellä ja lempeällä opastuksella oli helppo käydä läpi mitä todella haluaa, mitkä ovat ensi askeleet ja kuinka keskitytään olennaiseen ja hyväksymään se että hyvä on riittävä ja täydellisyyden tavoitteluun on turha alussa tuhlata likaa resursseja pääasia että tekee.

Käytännönläheistä step-by-step- opastusta mikä oli itselle oikein tervetullutta.

Viikon jälkeen siitä kun oltiin suunnitelma saatu tehtyä, olikin jo ensimmäinen video pihalla!”

 

Natte Kusnezov, malli, tubettaja

Instagram @nattenix

Natte Nix Youtube